Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler nazar önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara normal olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

Kayranında kompetan ve sertifikalı gözçılarımızın katkıları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz düzenınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı düşüncemcıdan çhileışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları gereğince devinim etmesi ve muktezi çdüzenışmaların da buna nazaran örgülması gerekmektedir.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler istanbul Yangın kapısı fiyatları mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Gayrı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir güçlük konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor fuzuli eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın merdiveni kapıları, muhik bir şekilde monte edilerek ve rabıtalı olarak hizmetının gestaltlması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında bilirkişi ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page